marți, 24 ianuarie 2012

Erou national!

Alexandru Gheorghe este unul dintre cei mai curajosi militari ai momentului! Se stie ca sistemul militar este unul restrictiv, iar libertatea de opinie este ingradita. Din pacate, multi militari ar dori sa-si exprime oprobiul fata de actuala putere. Iata ce zic cei de la Adevarul:

" Locotenentul Alexandru Gheorghe din Flotila 71 Aeriană Câmpia Turzii și-a făcut apariția luni seară în Piața Universității și a făcut declarații de susținere la adresa protestatarilor. El le-a reamintit manifestanților din Piaţă că 24 Ianuarie este Ziua Unirii, i-a îndemnat să nu aibă încredere în clasa politică şi să continue manifestaţiile, precizând n-a venit să scandeze contra preşedintelui Traian Băsescu, pentru că acesta este comandantul suprem, însă <<deasupra lui este poporul>>. Gheorghe este ofiţer activ de trei ani iar în prezent lucrează în structura de protecţie a documentelor clasificate, cu o funcţie asimilată gradului de maior. "

Cei de la "Adevarul" au denaturat situatia, evident, pentru ca pupinbasismul inca este la ordinea zilei in cadrul acestui cotidian! Nu as vrea sa dau intreg articolul, pentru ca ati fi scarbiti de acest ziar! Totusi, exista oameni de valoare in armata, care sunt devotati statului roman, si nu unui presedinte vremelnic, care a ajuns din greseala la Palatul Cotroceni! Acest om, acest locotent, este un erou!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu