marți, 31 ianuarie 2012

ACTA ia locul lui Basescu!

ACTA ia locul lui Basescu, in ceea ce priveste injuriile pe care oamenii le profereaza. ACTA devine o tinta a nemultumirii populare, o data cu legea abuziva promulgata, care incearca sa instaureze o dictatura mondiala apatrida! Voi reveni in urmatorul post cu un editorial personal despre ACTA, acum va las cu ziarele, care confirma cele spuse mai sus:

" Clujenii se alătură protestelor internaționale anti-ACTA, acordul multilateral semnat între mai multe state europene, care propune o serie de standarde internaționale pentru aplicarea drepturilor de proprietate intelectuală.

În ţară, proteste vor mai avea loc în Bucureşti şi în Timișoara. Îndemnul oamenilor de a ieşi în stradă s-a făcut pe Facebook, pe pagina „Clujul spune NU – ACTA!”. Potrivit informațiilor postate aici, se vor desfășura proteste la nivel european în Franța, Belgia, Anglia, Germania, Suedia și Bulgaria. Clujenii care se opun tratatului ACTA sunt așteptați în 11 februarie, de la ora 17:00, în Piața Unirii. ACTA nu se referă doar la pirateria online, ci acoperă și comerţul cu produse contrafăcute. "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu