miercuri, 18 ianuarie 2012

Comentariile oamenilor!

Sunt obiectiv, nu-s partizan nici PD-L, nici USL. Si in niciun caz n-as fi putea fi considerat diversionist sau pupinbasist. Daca imi citesti blogul cu atentie, vei observa o vehementa similara cu cea a poporului roman! Pentru ca sunt un baiat din popor, un "golan" care lupta impotriva unui sistem nedrept! Referitor la Articolul de pe Europa FM, din postul anterior, imi permit sa postez si comentariile:

  • bia71: " Un putoi de papagal prost Ponta asta, ne face de ras "
  • viotom: " Guvern de tehnocrati, iar opozitia sa faca ceva concret, in ajutorul Romaniei, nu ce a facut Ponta care a cerut sa fim si noi sanctionati de catre UE, la fel ca Ungaria. DE CE? Pt. ca stam mai bine ca ungurii, suntem si noi o data in fata lor! RUSINE, Ponta!!!!!!!!!! Asa-ti ajuti tu tara? Vrei doar ciolanul! "
  • Munteanu Maria: " nu stiu ce-ar mai putea discuta in conditiile in care pana acum au fost respinse dialogurile. Necesitatea unui guvern de tehnocrati se impune, dar cred ca este foarte greu. Lipsa de incredere in clasa politica a fost clar demonstrata.Ascultam discursul lui lui Victor Ponta care a intors-o din condei, anume ca intelege aceasta situatie.Opozitia nu a facut mai nimic, acum doreste ce ?... tot puterea? Acei specialisti pe care ii dorim ca sa gaseasca solutii, isi vad de treaba lor si nu de interesele meschine ale politicienilor. "
  • bia71: " ASTIA sunt batuti in cap, unde se gasi salvarea Romaniei, acum ar trebui sa iasa lumea in strada sa le dea in cap, sa-i huiduie, tupeisti si nesimtiti ce sunt ca iei au platit huliganii si drogatii sa iasa in strada sa distruga Bucurestiul. "
Comentariiile le apartin oamenilor. Asta-i vocea poporului, iar eu o public pe blog!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu