miercuri, 18 ianuarie 2012

Ziua a 6-a!

Nu este titlul unui film apocaliptic, ci reprezinta a 6-a zi a Revolutiei din Ianuarie 2012! A 6-a zi de proteste in Piata Universitatii, iar revolutia va continua, si continua in toate colturile Romaniei! Ziare.com are mai multe detalii:

" Romanii din marile orase ale tarii au protestat si miercuri, pentru a sasea zi consecutiv, fata de masurile de austeritate si a clasei politice. Ca si in celelalte zile, toti ochii au fost atintiti asupra Capitalei, unde oamenii au inceput sa se stranga, inca de la orele pranzului, in Piata Universitatii.

Dupa ce s-a lasat seara, doleantele protestatarilor s-au inmultit si au devenit din ce in ce mai diverse. Au putut fi vazuti tineri care cereau legalizarea drogurilor, un posesor de caine lup a venit la Universitate, cu tot cu patruped, sa protesteze fata de eutanasierea cainilor, iar un preot cerea Guvernului, <<in numele Sfintei Cruci>>, sa-si dea demisia.

La Constanta, protestatarii s-au rugat, iar la Bistrita Nasaud, si-au varsat naduful pe deputatul PDL, Ioan Botis, fostul ministru al Muncii. Oamenilor din strada nu le pasa de faptul ca Puterea si Opozitia au convenit asupra organizarii unei sesiuni extraordinare a Parlamentului si crearea unui consiliu economic consultativ care va discuta de modalitatile de creare a noi locuri de munca. "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu