sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Constanta a prins viata!

Constanta a prins viata, si a iesit in strada! Daca timp de 4-5 zile, din cauza unui ger cum in nicio alta parte a tarii nu s-a pomenit, caci aici chiar a fost "cod portocaliu", de care vreti dvs., constantenii nostrii au prins viata si au iesit in strada. Iata ce afirma cei de la Gandul, cu privire la protestele de azi:

" Aproximativ 50 de persoane au ieşit din nou în stradă sâmbătă şi au protestat timp de două ore la adresa actualului regim, în ciuda gerului, transmite corespondentul MEDIAFAX. Oamenii au înfruntat o temperatură de minuc 5 grade şi au scandat împotriva preşedintelui Traian Băsescu, cerând, de asemenea, demisia Guvernului şi organizarea de alegeri anticipate. 

Manifestanţii au strigat "Jos Băsescu", "Anticipate", "Nu vă fie frică că Băsescu pică', "Demisia", "Vă rugăm să ne scuzaţi, nu producem cât furaţi" şi au afişat pancarte pe care scria: "Băsescu dă-ţi demisia", "Marele uzurpator vinde ultimul vapor", "Jos cenzura". Constănţenii au spus că nu vor renunţa la proteste şi vor ieşi în stradă în fiecare zi până când Traian Băsescu va demisiona şi actualul Guvern va fi înlocuit. Aceasta a fost cea de-a 15 zi de proteste la Constanţa. Manifestarea s-a încheiat în jurul orei 20.00. "

Constantenii nu se lasa! Continuam, orice ar fi, si vom iesi in strada! Maine voi merge si eu la protest!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu