joi, 26 ianuarie 2012

Uimitor!

Uimitor, frate! La ce cancer e afara... Si totusi, romanii nu se lasa! Tarie de caracter, chiar si la minus 20 de grade Celsius! Romanii protesteaza impotriva lui Basescu, in fata Teatrului National, si incredibil, nu se lasa! Felicitari celor 100 de romani care nu au renuntat la lupta. Ce-i drept, numarul lor e foarte mic, dar tot e ceva. Trece gerul si sa speram ca flamura revolutionara se va reaprinde! Iata ce zic cei de la Realitatea TV. Ce-i drept, mediatizarea a lipsit astazi, in ceea ce priveste protestele.

" Circa 100 de oameni protestează în Piaţa Universităţii, în cea de-a 14-a zi a manifestaţiilor din centrul Bucureştiului. Faţă de alte seri, nimeni nu protestează în zona <La Fântână>, toţi cei 100 de protestatari fiind pe treptele Teatrului Naţional.

<<Plouă, ninge, noi vom învinge>>, a fost mesajul preferat al protestatarilor, care au cerut din nou, ca şi în precedentele 13 zile, demisia preşedintelui Traian Băsescu şi a guvernului Emil Boc, informează Mediafax. Numărul jandarmilor este mult mai mic decât în alte nopţi de proteste. Protestatarii nu au fost surprinşi de mult mai slaba mediatizare din această seară, având în vedere situaţia de pe drumurile din România, după două zile de ninsoare abundentă. <<S-au dus să-l filmeze pe Boc dând cu lopata>>, a spus unul dintre manifestanţi, scrie Hotnews. Jandarmii au plasat gardurile care delimitează spaţiul de protest pe prima bandă a Bulevardului Magheru, eliberată în prealabil de o maşină de deszăpezire. "



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu