marți, 31 ianuarie 2012

Anti-Tiranie!

Suntem golanii anti-tiranie! Ne puteti zice generatia Facebook, Hi5, Y!M, McDonald's, si orice apelativ jignitor, in bataie de joc. E drept, multi din noua generatie se incadreaza celor spuse mai sus, dar asa putem afirma, si despre alte generatii, ca sunt generatia Boni-Bom, Sandibel, Hippie, Soimi ai patriei&Pionieri, Sailor Moon, Mentosan, etc. Daca e s-o luam asa. Suntem generatia anti-tiranie, asa cum si parintii nostrii au luptat in Piata Universitatii in 89-90, si noi luptam pentru drepturile noastre.

Acum 19 zile a inceput Revolutia din Ianuarie 2012... Intre timp, a inghetat, dar cu siguranta va reinvia la primavara. Pe Facebook, chipurile, a fost lansata. Data de 19 ianuarie 2012 reprezinta pana acum apogeul in privinta aceasta: 12.000 de oameni in Piata Universitatii, si alte sute de mii pe tot cuprinsul tarii! La Constanta au fost in zilele de 17-19 ianuarie 2012 mai bine de 1000 de oameni, in fata Prefecturii!

Luptam impotriva regimului Basescu, pentru ca fiinta noastra s-a vazut nedreptatita, si revoltata pana in adancul sufletului de atitudinea de nemernic afisata fata de domnul Raed Arafat, un profesionist adevarat! Furia resimtita de noi, in momentul in care am vazut cum un om fara valoare, care aduce mai degraba a boschetar, jigneste un om care a revolutionat medicina romaneasca, a atins limita de sus. Atunci am iesit in strada, si de atunci nu ne mai oprim, deoarece aceea a fost picatura care a umplut paharul, si nu cel de whisky, al suferintelor indurate de poporul roman! Si nu ne vom opri!

Pe de alta parte, acest guvern lipsit de scrupule a aprobat o lege apatrida dictatoriala, un decret nemernic de instaurare a sclaviei mondiale, prin controlarea unicului mijloc liber: Internetul. Singurul garant al libertatii, care era sustras cenzurii, se doreste a fi cenzurat! Numele lui este ACTA! Pentru cei care vor sa afle despre ACTA, ii invit sa imi citeasca postul "Ce este ACTA?" si vor afla ce ii intereseaza. Protestele impotriva ACTA au inceput, si presimt ca vor fi tot atat de puternice!

Romania se schimba, iar generatia noastra, numita corect "Generatia Hip-Hop", va schimba aceast tara! O Romanie revolutionara si nationalista, aceasta este speranta spre care tindem cu totii, pentru ca tara noastra sa isi recapete demnitatea pierduta si calcata in picioare de-a lungul veacului! Nu vom accepta un sistem apatrid dictatorial mondial!


" Murim mai bine-n luptă, cu glorie deplină,
Decât să fim sclavi iarăși în vechiul nost' pământ! " (Imnul national al Romaniei!)  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu